CHARCOAL-BAKED TROUT
Ingredients
2 fresh trout (11 to
14 inches)
1 lemon
1 handful fresh basil
leaves
6 cherry tomatoes
salt and pepper to
taste
4 tbsp butter
- Clean the trout and place four lemon wedges and each 3 cherry tomatoes in the cavity of each fish. Sprinkle the inside of each with basil leaves, salt and pepper.
- Season the outside with salt and pepper and coat generously with butter. Wrap the fish individually in aluminium foil, and once the charcoal fire has burned down to glowing embers, set the fish on the grill to cook for about 5 minutes on each side, or until the meat flakes easily.
- Serve garnished with of fresh basil and more lemon wedges.
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HOLZKOHLE-GEBACKENE FORELLE
Zutaten
2 frische Forellen
1 Zitrone
1 Handvoll frische Basilikumblätter
6 Kirschtomaten
Salz und Pfeffer nach Geschmack
4 EL Butter
Zutaten
2 frische Forellen
1 Zitrone
1 Handvoll frische Basilikumblätter
6 Kirschtomaten
Salz und Pfeffer nach Geschmack
4 EL Butter
- Die Forelle säubern, vier Zitronenscheiben und je 3 Kirschtomaten
in den Hohlraum jedes
Fisches legen. In der Innenseite mit Basilikum, Salz und
Pfeffer würzen.
- Außen mit Salz und Pfeffer würzen und großzügig mit
Butterflocken belegen. Die Fische
einzeln in Aluminiumfolie wickeln
und sobald die Holzkohlefeuerglut
verbrannt ist, den Fisch auf
dem Grill legen und ca. 5 Minuten auf jeder Seite garen.
- Garnieren mit frischem Basilikum und Zitronescheiben servieren.
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