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Montag, 7. Juli 2014

Mini Yorkshire Puddings with Roast Beef & Horseradish and Crème Fraiche / Mini Yorkshire Puddings mit Roastbeef und Meerrettich und Crème Fraiche


This recipe it is one of the most ingenious buffet-party recipes I've ever come across, and disappears like lightning. The good news is that the Yorkshire puddings can be made ahead and frozen, in which case you need to re-crisp them in the oven, 220°C for 4-5 minutes.

Mini Yorkshire Puddings with Roast Beef & Horseradish and Crème Fraiche

Serves 12
Prep: 10 minutes
Total: 25 minutes

Ingredients
2 tablespoons vegetable oil
40g plain flour
1 medium free-range, beaten
50ml milk
2-3 tablespoon horseradish
200g Creme Fraiche 
12 slices roast beef
Cress to garnish




  • Sift the flour and a pinch of salt into a medium bowl and make a well in the centre. Beat in the egg until smooth, then gradually add the milk, beating until the mixture has no lumps. Putting coldly in the refrigerator covered least 2 hours.
  • Preheat the oven to 220ºC, fan 200ºC, gas 7. Pour ½ teaspoon oil into each hole of a 12-hole non-stick mini muffin tin and place in the oven to heat through.
  • Remove the mini muffin tin from the oven and carefully add ½ tablespoon of the batter into the compartments. Cook in the oven for 15 minutes, until the puddings have risen and are golden in colour. Leave to cool on a wire rack.
  • Crème fraiche with horseradish and with salt and pepper and season. Fill each mini Yorkshire pudding with a couple of pieces beef and a little horseradish crème. Season with black pepper and garnish each with a small sprig of cress.

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Dieses Rezept ist eines der genialsten Buffet-Party Rezepte die ich je gesehen habe und verschwindet wie der Blitz.
Die gute Nachricht ist, dass die Yorkshire Puddings im Voraus zubereitet und eingefroren werden können und im ​​Fall wieder knusprig im Ofen aufgebackt werden können,
auf  220°C  für 4-5 Minuten.


Mini Yorkshire Puddings mit Roastbeef und Meerrettich und Crème Fraiche
Für 12 Yorkshire
Vorbereitung: 10 Minuten
Gesamt: 25 Minuten

Zutaten
2 EL Pflanzenöl
40g Mehl
1 mittelgroßes Freiland Ei, geschlagen
50 ml Milch
2-3 EL Meerrettich
200g Crème Fraiche
12 Scheiben Roastbeef
Kresse zum Garnieren

 
  • Das Mehl mit einer priese Salz in eine Schüssel sieben, einen Brunnen in die Mitte des Mehls machen. Das Ei glatt rühren, dann nach und nach die Milch hinzufügen, rühren bis die Mischung keine Klumpen mehr hat. Abgedeckt mindestens 2 Std. im Kühlschrank kalt stellen.

  • Den Backofen auf 220ºC (200ºC Umluft) vorheizen. In jedes Loch des Muffinblech ½ Teelöffel Öl gießen und in dem Ofen erhitzen.

  • Das Muffinblech aus dem Ofen entfernen und  ½ Esslöffel Teig in jedes Loch hinein geben. In den Ofen zurück stellen und für 15 Minuten backen, bis die Puddings gestiegen sind und eine goldfarbene Farbe haben. Abkühlen lassen auf ein Drahtgestell.

  • Creme fraiche mit dem Meerrettich verrühren mit Pfeffer und Salz würzen und abschmecken. Jeden einzelnen Yorkshire-Pudding mit jeweils einem Teelöffel Meerrettich-creme und einer Scheibe Roastbeef füllen. Mit schwarzem Pfeffer würzen und mit Kresse garnieren.