A dream creation: dark, chocolate occurs, fresh
and fruity.
This recipe strawberries with chocolate is a
recipe idea of Betty Bossi , for me it was a must imitate this
sweet seduction.
My
Saturday - Chocolate
You need to 8-10 strawberries and two dark chocolate bars.
The brand does not matter, but of course it is worth, this time to treat
yourself to something more specific than a simple cooking chocolate, finally,
it plays a major role. Lay the table as a base on the work surface, and the
other melt over a water bath. For the coating of the strawberries with the
chocolate sets you covered strawberries on a slotted spoon and pour over it
using a small scoop with chocolate and strawberry constitutes plated
immediately on the chocolate bar (base). Let it dry and store in the refrigerator until enjoyment.
The
strawberry chocolate is stable up to 2 days in the refrigerator.
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Eine
Traumkreation: dunkel, schokoladig trifft, frisch und fruchtig.
Dieses Rezept
Erdbeeren mit Schokolade ist eine Rezeptidee von Betty
Bossi
Meine
Samstag – Schokolade
Man benötigt dazu 8-10 Erdbeeren und zwei dunkle
Schokoladetafeln. Die Marke ist egal, aber es lohnt sich natürlich, sich
diesmal etwas Spezielleres als eine einfache Kochschokolade zu gönnen,
schliesslich spielt sie eine Hauptrolle. Die eine Tafel als Basis auf die
Arbeitsfläche legen, die andere über ein Wasserbad schmelzen. Für das
Überziehen der Erdbeeren mit der Schokolade setzt man die Erdbeeren auf einen
Schaumlöffel und übergießt sie Mithilfe eines kleinen Schöpflöffels mit der
Schokolade und setzt die Überzogene Erdbeere sofort auf die Schokoladentafel
(Basis). Gut trocknen lassen und bis zum Genuss im Kühlschrank aufbewahren.
Die Erdbeer-Schokolade ist bis zu 2 Tage im Kühlschrank
haltbar.